Om oss

Kamstål AS og Kamstål Sør AS er en fullsortiment armeringsleverandør med hovedmarked i Rogaland og Agder.

Virksomheten ble etablert 1. juni 2016, og på kort tid har vi etablert oss som en betydelig leverandør av armeringsprodukter i Rogaland. 01. August 2018 åpnet vi en avdeling i Kristiansand og har allerede tilknyttet oss en god kundemasse. Våre kunder er entreprenører og elementfabrikker.

Kamstål AS produserer kapp, bøyler og prefabrikkerte produkter med markedets mest moderne maskiner. Maskinparken er datastyrt og fullintegrert i vårt forretningssystem for produksjonsstyring, ordre, lager og faktura. Våre dyktig og sertifiserte sveisemedarbeidere produserer større og mindre prefabrikkerte løsninger, dette gjøres primært med ikke-lastbærende sveising.

Vår forretningside- Være konkurransedyktig ved å ha solide leverandører, og markedets mest effektive maskinpark- Tilby bredt spekter av armeringsprodukter og tilbehør- Hjelpe våre kunder til å redusere ledetid på byggeplass ved å tilby prefabrikkerte produkter og løsninger- Være markedsledende på 3D og digitale løsninger, både på ordrehåndtering og maskinprogrammering- Være en fleksibel og sterk dag-til-dag partner med våre kunder

Utover å ha en omfattende produksjonskapasitet med Kapp & Bøy leverer vi også prefabrikkerte produkter. Våre dyktige medarbeidere har god kompetanse på å bygge prefabrikkerte løsninger, og er bl.a. sertifiserte for ikke-lastbærende sveis.

Kamstål AS er godkjent av Kontrollrådet for betongprodukter;- Kappet & bøyd armering- Sveising av ikke-lastbærende armering.

Selskapet er også godkjent i StartBANK leverandørregister.

Våre ansatte